Onze 5 kernwaarden

Onze 5 kernwaarden

  • Passie: we zijn fier op wat we doen. Al onze werknemers hebben een passie voor muziek en piano’s en tonen dit in hun positieve attitude en enthousiasme.
  • Kwaliteit: Piano’s Maene hanteert strenge kwaliteitsnormen gedurende het volledige proces, van inkoop, instrumentenbouw en verkoop tot levering en service.
  • Integriteit: onze relaties zijn gebaseerd op integriteit. Piano’s Maene streeft naar langetermijnrelaties op basis van respect, credibiliteit en vertrouwen, zowel met haar medewerkers, haar leveranciers als haar klanten.
  • Traditie & Innovatie: traditie en meer dan 85 jaar ervaring gaan hand in hand met innovatieve technieken en vernieuwingen zowel in de instrumenten als de processen.
  • Klantgericht: de klant staat centraal in alles wat we doen, we doen er alles aan om hem te ontzorgen en gepersonaliseerde service te verlenen.
Onze Missie

Onze Missie

Piano's Maene wil als N° 1 piano-ambassadeur synoniem zijn voor alles wat met piano te maken heeft door:

  • De grootste keuze aan te bieden voor aankoop of huur van de meest kwaliteitsvolle piano’s in alle prijsklassen (hedendaags of historisch, akoestisch of digitaal).
  • Elke pianist (beginnend tot gevorderd, hobbyist tot professioneel) te voorzien van het voor hem/haar best passende instrument en gepersonaliseerde service.
  • 85 jaar expertise te vertalen in superieure kwaliteit inzake distributie, instrumentenbouw, restauratie en service.
  • Een lijn zelf ontwikkelde en rechtsnarige vleugelpiano's op ambachtelijke wijze te produceren in Ruiselede en wereldwijd te vermarkten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen - 1 boom voor elke piano

Piano's Maene wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. In ons bedrijf is geen plaats voor welke vorm van discriminatie ook, en we zijn politiek en religieus neutraal.  We beschikken in onze hoofdzetel over zonnepanelen die in onze volledige jaarenergie voorzien, en hebben interne procedures die het maatschappelijke denken bevorderen. We helpen ook mee om onze voornaamste grondstof voor piano's, namelijk hout, verder te voorzien naar de toekomst. Voor elke verkochte piano wordt een nieuwe boom aangeplant (via WeForest project). Via ons actief tweedehands-beleid en huursysteem werken we mee aan de circulaire economie

♭♩