Kawai Digitale Piano's en Vleugels

Koop de juiste digitale piano. Ontdek de Magie van Muziek met Kawai Digitale Piano's en Digitale Vleugelpiano's

Wil je een digitale piano kopen ontworpen door een producent die enkel piano's ontwikkelt?  Welkom in de wereld van Kawai digitale piano's en digitale vleugelpiano's, waar technologie en muzikaliteit naadloos samensmelten. Met een rijke erfenis in het vervaardigen van hoogwaardige piano's en vleugels, heeft Kawai deze expertise vertaald naar hun uitstekende reeks digitale instrumenten, waardoor muzikanten van alle niveaus kunnen genieten van een ongeëvenaarde speelervaring. Dit resulteert in 4 voornaamste reeksen : CA, CN, ES en NOVUS NV.

Kawai digitale piano kopen bij Piano's Maene

Met meer dan negentig jaar ervaring in het bouwen van akoestische piano's heeft Kawai een diepgaand begrip van klank, toon en touch ontwikkeld. Deze rijke traditie vormt de basis voor hun uitzonderlijke digitale piano's en vleugelpiano's. Door geavanceerde technologie te combineren met artistiek vakmanschap, heeft Kawai een nieuwe dimensie aan digitale muziekbeleving toegevoegd.  Kawai's uitgebreide collectie digitale piano's omvat verschillende reeksen, elk ontworpen om aan diverse behoeften en voorkeuren te voldoen.

CA Serie

De Concert Artist (CA) serie biedt een ongeëvenaarde klankkwaliteit en speelbaarheid. Met behulp van de nieuwste technologieën, zoals het Grand Feel III houten klaviermechanisme, legt deze serie de nuances van een akoestische vleugel vast en biedt muzikanten een meeslepende ervaring.

CN Serie

De Classic Series (CN) biedt betaalbare elegantie en opmerkelijke klank. Met realistische klavieractie en een verscheidenheid aan klanken is dit de perfecte keuze voor beginners en ervaren pianisten die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zoeken.

ES Serie

De draagbare ES serie combineert draagbaarheid met geweldige prestaties. Deze compacte instrumenten zijn ideaal voor optredens, studio-opnames en muziekeducatie. Ondanks hun slanke ontwerp leveren ze een indrukwekkende klank en respons.

NOVUS NV Serie

Kawai's toewijding aan perfectie wordt duidelijk weerspiegeld in hun hybride digitale piano's. "Hybride" staat hier voor een digitaal instrument, dat is uitgerust met het mechaniek van een akoestische piano. De Novus NV-serie brengt de kracht en grandeur van een vleugel binnen handbereik, met innovatieve technologieën zoals het Millennium III Hybrid klaviermechanisme.

Kawai Digitale Piano Kopen?

Wil je een Kawai digitale piano uittesten? Kom dan langs in één van onze showrooms, en laat je inspireren door het volledige aanbod aan CA, CN en ES modellen. In de meeste showrooms hebben we ook de NOVUS reeks speelklaar opgesteld staan. Check de beschikbaarheid op onze website. Onze pianospecialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, en houden rekening met het vooropgestelde budget.

♭♩