pianotechnicus
Chris Maene & Koning Filip

Passie en focus

Piano's zijn onze specialiteit. We hebben niks met drums, gitaren of andere instrumenten, maar over piano's weten we alles. Zowel over akoestische als digitale en alles tussenin. We hebben meer dan 80 jaar ervaring met akoestische piano's en meer dan 30 jaar met digitale piano's, en we staan je graag bij in je zoektocht naar de geknipte piano! Naast pianohandelaar zijn we ook pianobouwer: in ons Atelier Chris Maene worden onze eigen Doutreligne-instrumenten afgewerkt en bouwen we alles van klavecimbels tot concertvleugels. We hebben alleen de beste merken in ons aanbod: A-merken die al decennia lang letterlijk "de toon zetten": zoals Steinway & Sons, Boston, Essex, Doutreligne, Yamaha, Roland, Kawai en Nord. Van deze merken hebben we het vrijwel hele gamma speelklaar opgesteld staan in onze showrooms: van het meest prijsgunstige instapmodel tot de topvleugels!. Je kan dus alles in alle rust uitproberen. Voor onze digitale instrumenten voorzien we ook een gratis opleiding voor al onze klanten; onze “Maene Digital Academy”.

showroom Gent

Vakkennis en professioneel advies

Over piano's kan je heel wat informatie online vinden. Op onze website vind je heel wat info over de verschillende modellen, je kan prijzen en eigenschappen makkelijk vergelijken. Maar een piano is een muziekinstrument, dus nog altijd best "in het echt" te komen uittesten en beluisteren. Kom de instrumenten vrijblijvend uitproberen en laat je ook informeren door onze adviseurs. Zij zijn niet alleen ervaren pianisten, ze beschikken ook over een diepgaande kennis van alle modellen (akoestisch en digitaal), zodat ze samen met jou kunnen meedenken over het best passende instrument, binnen jouw budget

Herstelling digitale piano

Top service, zowel voor akoestische als digitale instrumenten

De fantastische muzikale pianotrip begint pas bij de levering van het instrument. Service en onderhoud is dan ook van cruciaal belang na aankoop van elke piano of vleugel, akoestisch of digitaal, nieuw of tweedehands. Als extra service houden we voor elke klant een pro-actief serviceplan bij, en indien gewenst word je automatische verwittigd wanneer het tijd is voor een volgende stembeurt. Onze service-afdeling beschikt niet alleen over tientallen vaktechnici voor akoestische instrumenten, ook de stil-akoestische en digitale instrumenten worden door ons in prima conditie gehouden en hersteld. 

Flexibiliteit

Flexibiliteit in keuze en formules

We bieden verschillende aankoop- en huurkoopformules aan, om op een financieel haalbare manier je droominstrument bij je thuis te kunnen hebben. Vraag ook naar onze unieke Maene-Steinway financiering.

Niettegenstaande we de hoogste kwaliteit op de markt leveren, bieden we ook even concurrentiële prijzen aan op alle instrumenten. Voel je vrij om te vergelijken en contacteer ons zeker mocht je je in een situatie bevinden die dit tegenspreekt.

Niet tevreden, geld terug

Een via de webshop aangekochte bestelling kan steeds worden geannuleerd: je hebt 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van het pakket om eenvoudig een uitwisseling of terugbetaling aan te vragen.

Eenvoudig en veilig betalen

In al onze showrooms kan met bancontact worden betaald. Bij aankoop in de showrooms wordt meestal een voorschot gevraagd en wordt het resterende saldo betaald via overschrijving, vóór de levering. Op verzoek kunnen ook andere betaalmethoden worden besproken. Betalingen via de website gebeuren via een beveiligde SSL verbinding.

Heb je een vraag, een probleem met een instrument of een bijzonder verzoek?

Onze servicemedewerkers gaan graag op zoek naar een antwoord of oplossing. Spreek ons aan!

Je kan contact opnemen met Tine Mannaerts, onze servicemanager via telefoon (051 49 18 13), e-mail of gebruik onze chatfunctie, rechtsonder op je scherm!

 

♭♩