Piano Kopen Hilversum

Voor wie een piano wil kopen in de regio van Hilversum is Piano's Maene de uitgesproken partner. Piano's Maene heeft in de regio van Hilversum drie grote showrooms : Utrecht, Amsterdam en Alkmaar.

 

In Alkmaar is er de hoofdzetel van Piano's Maene Nederland. Op een oppervlakte van 3000 m2 vind je er een groot aanbod aan piano's en vleugels. Je vindt er ook de Steinway Piano Gallery Nederland.

 

In Amsterdam vind je onze showroom in een geklasseerd gebouw, ideaal bereikbaar met altijd parkeerplaats in het naastliggende parkeergebouw. 

 

Ook Utrecht (Nieuwegein) is uitstekend bereikbaar op Bedrijventerrein De Liesbosch. 
U vindt er piano, vleugel, silent en digitale piano's. De vroegere Clavis vestiging maakt nu deel uit van Piano's Maene Nederland.

Piano's Maene levert Steinway Concertvleugel in Hilversum Muziekcentrum Omroep

Piano's Maene, bekende pianoleverancier in Hilversum

Piano's Maene is sinds vele jaren actief in de regio van Hilversum. We zijn vaste leverancier voor de Steinway vleugels en service in het Muziekcentrum van de Omroep. Vele festivals en organisatoren in de regio doen een beroep op onze concert verhuurservice en huren vleugelpiano's of een Steinway Concertvleugel. In de ruime regio van Hilversum zijn onze pianotechnici actief en stemmen aan huis piano's en vleugels. 

Kom naar de Piano's Maene Showroom in Utrecht, Amsterdam of Alkmaar

Onze showroom in Utrecht ligt op slechts 25 kilometer van Hilversum, deze in Amsterdam op slechts 35 kilometer.
Breng ons een vrijblijvend bezoek. Routebeschrijving en openingsuren van zowel Utrecht, Amsterdam of Alkmaar vind je op onze overzichtspagina van showrooms in Nederland.

♭♩