Steinway & Sons  aanschaffen
Steinway & Sons Black Diamond

Investeren in een Steinway instrument

Het is vaak de realiteit... Je ziet bijna nooit een jong persoon in een Rolls-Royce rijden of op een eigen Steinway spelen. Als je jonger bent heb je het geld nodig voor bijvoorbeeld een huis, studie of kinderen. Dat betekent dat niet iedereen geld ‘overhoudt’ voor een Steinway.

Ben jij van plan om ooit de aanschaf van een Steinway te realiseren en wil je in tussentijd op een kwalitatieve buffetpiano of vleugel spelen? Dan zijn de dochtermerken Essex of Boston iets voor jou!

Designed By Steinway & Sons

Steinway & Sons Family

Dankzij de merken Essex en Boston bereikt Steinway een grotere markt dan voorheen. Essex biedt een betaalbare instap buffet of vleugel. Boston biedt een royale middenklasse buffet of vleugel.

Beiden merken zijn volledig ontworpen door Steinway en bevatten patenten en constructies van Steinway.

Steinway & Sons Promise

Steinway & Sons Promise

Bij aanschaf van een Essex of Boston instrument ontvang je de Steinway Promise. Als jij binnen 10 jaar je Essex of Boston inruilt bij het aanschaffen van een Steinway instrument, dan krijg jij het volledige aankoopbedrag terugbetaald!

Zo kan jij de eerste 10 jaar genieten van een piano of vleugel die volgens de Steinway normen zijn gebouwd en sparen voor een Steinway. Maak deel uit van de Steinway familie en groei door naar jouw droompiano voor je 70 wordt...

Steinway & Sons ontvangt met je met open armen!

Meer informatie

Wil jij meer weten over Steinway, Boston of Essex? Neem dan contant op met één van onze consultants of bekijk de officiële  Steinway website.

Steinway & Sons Sunburst

♭♩