Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 18.999,00

De Roland GP9M biedt dezelfde pianobeleving en eigenschappen als de Roland GP9, maar beschikt ook over bewegende toetsen, professionele audio-uitgangen en een microfooningang om mee te zingen via het ingebouwde speakersysteem. Dit maakt de Roland GP9M uitstekend geschikt voor optredens, commerciële settings en entertainment doeleinden.

Algemene informatie

Hoogte
100 cm
Lengte
150 cm
Breedte
144 cm
Gewicht
169 kg

Technische specificaties

Naam klavier
Piano Reality Hybrid Concert
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Ivory/ebony Feel
Let off
Ja
Speakers
(25W x 2) + (20W x 2) + (15W x + (15W x 2)
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Ja
Aantal klanken
648
Polyfonie
Unlimited
Display
LCD
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Nee
App
Roland Piano App
Aantal pedalen
3

Nuttige documenten

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

Bewegende toetsen

De GP9M heeft een moving key-functie voor entertainment thuis of in commerciële gelegenheden zoals restaurants en hotel. Je kan songs oproepen via een uitgebreide ingebouwde bibliotheek van de piano of MIDI-bestanden via USB. De Roland Cloud biedt bovendien een groeiende bibliotheek met nummers die toegankelijk zijn via de Roland Piano app.

Veelzijdige audioverbindingen

Met de professionele XLR-uitgangen kun je de piano rechtstreeks aansluiten op een audiosysteem in een concertzaal of in een commerciële omgeving, voor een breder geluidsbereik en de onafhankelijke regeling van de ingebouwde luidsprekers. Alle GP9M klanken gaan standaard naar de uitgangen, maar je kunt de droge pianoklank, alleen ambience, of song playback naar eigen behoefte toewijzen. Er is ook een speciale microfooningang, zodat een artiest kan zingen via het geluidssysteem van de GP9M, zonder dat een externe voorversterker of audiomixer nodig is.

Piano Reality Premium modelling

Bij het bespelen van een akoestische vleugelpiano vinden er heel wat fysieke interacties plaats, zoals het indrukken van de toetsen, het slaan van de hamers op de snaren, het trillen van de snaren en de klankkast, welke noten je speelt en op welke manier je de pedalen gebruikt. Al deze interacties zorgen ervoor dat pianist exact te horen krijgt wat er zich afspeelt in de vleugelpiano. De Piano Reality Premium modelling technologie probeert een vergelijkbare communicatie na te bootsen tussen pianist en piano, in real time. Dankzij een onbeperkte polyfonie, komen de noten en resonantie volledig tot hun recht.

Piano Reality Concert klavier

Het Piano Reality Concert klavier van de Roland GP9M heeft langere toetsen waardoor het kantelpunt verder naar achteren zit, zoals bij een vleugelpiano. Hierdoor heb je meer controle en een betere respons bij de aanslag. De toetsen zijn een combinatie van hout en kunststof. Het speelgevoel van een akoestische piano wordt hierdoor goed nagebootst, maar tegelijk zorgt het gebruik van kunststof voor een goede duurzaamheid. Het klavier is voorzien van een escapement (let-off) mechanisme, zoals bij een echte akoestische piano. De toetsen hebben de look en feel van echt ebbenhout en ivoor. Het toetsenbeleg is vochtabsorberend, waardoor je vingers er moeilijker afglijden en de foutenlast lager zal liggen.

De Roland GP9M is uitgerust met de Piano Reality Responsive Concert Pedal technologie, waardoor je een beperkte weerstand ondervindt wanneer je de pedalen licht induwt en meer weerstand naarmate je de pedalen verder intrapt, net zoals bij een akoestische piano. Dit maakt half-pedaal technieken gemakkelijker en biedt jou als pianist veel meer controle over dynamiek en muzikaliteit.

Indrukwekkend speaker systeem met Piano Reality Concert Projection

De Roland GP9M beschikt over het beste speakersysteem in de reeks, die optimaal gepositioneerd zijn in de vleugelkast waardoor je kan genieten van een piano concertbeleving. Deze Piano Reality Concert Projection technologie maakt gebruik van een multi-kanaal versterker en simuleert de rijke klank van een echte vleugelpiano. De acht luidsprekers zijn perfect geoptimaliseerd voor een superieure en kristalheldere klankweergave.

Bluetooth connectiviteit en Roland Piano app

De Roland GP9M kan je draadloos verbinden met je smartphone of tablet via de Bluetooth Audio functie. Op die manier kan je zelf meespelen met je favoriete nummers, je pianovaardigheden verbeteren via online tutorials en de piano zelfs gebruiken als home entertainment audio systeem.

Via de Bluetooth MIDI functie kan je gebruik maken van de Roland Piano app, waarmee je elektronische partituren kan downloaden, je favoriete songs kan inoefenen en je dagelijkse progressie kan bijhouden in de app. Dit zorgt voor een fijne leerervaring en motiveert om steeds nieuwe dingen te blijven leren.

Robuust en indrukwekkend design

Het luxueuze en solide meubel van de Roland GP9M geeft je de indruk van een akoestische vleugelpiano, met behoud van alle digitale voordelen. Net als bij een echte vleugel, kan je de vleugelklep open zetten voor een betere geluidsprojectie. Via een uitschuifbare klavierklep, worden de toetsen beschermd als je ze niet gebruikt. De minimalistische bedieningsknoppen verdwijnen in het paneel als de achgtergrondverlichting is uitgeschakeld. De GP9M is beschikbaar in een stijlvolle zwarte of witte hoogglans afwerking.

Wij denken dat je dit ook interessant vindt

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩