Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 6.049,00

Ben je liefhebber van een grote verscheidenheid aan muziekgenres? Musiceer, componeer en zing je graag samen met vrienden en familie? Dan is de Yamaha Clavinova CVP-900 reeks echt iets voor jou! De Yamaha Clavinova CVP-905 beschikt over meer dan 1.000 verschillende klanken die je kan combineren met meer dan 500 verschillende begeleidende stijlen. Daarnaast biedt dit model ook interactieve bladmuziek en kan je er een karaoke mee organiseren! De Yamaha Clavinova CVP-905 beschikt over het befaamde GrandTouch klavier met houten toetsen en een heel volle warme klank (4 speakers). Dus ook de klassieke pianist kan zich volledig uitleven met dit model!

Algemene informatie

Hoogte
86.8 cm
Breedte
142 cm
Diepte
59.2 cm
Gewicht
82 kg

Technische specificaties

Naam klavier
GrandTouch
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Synthetic Ivory/Ebony
Let off
Ja
Speakers
(45W + 20W) x 2
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
525
General MIDI
Ja
Aantal klanken
1364 + 480 XG
Polyfonie
256
Display
Touchscreen
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Ja
App
Smart Pianist
Aantal pedalen
3

Nuttige documenten

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Zing, componeer en verken de onbegrensde mogelijkheden van de CVP-serie

De piano's van de CVP-serie bieden heel wat instrumentale klanken (zoals saxofoons, gitaren, strings, blaasinstrumenten,....) maar ook begeleidende styles in een breed scala aan genres, waaronder pop, jazz en klassiek. Dankzij de Super Articulation-technologie worden de de details van elk instrument zeer nauwkeurig gereproduceerd.

Piano's van de Yamaha Clavinova CVP-serie zijn ideaal voor mensen die willen zingen, componeren en hun honger om op nieuwe manieren van muziek te genieten willen stillen. Sluit een microfoon aan en zing - piano's van de Yamaha Clavinova CVP-serie zorgen voor harmonische begeleiding.

Speel op uw favoriete muziek en pas de toonhoogte of het tempo aan uw speelbehoeften aan, of demp zelfs de leadstem. Op de ingebouwde touchscreen kan u van partituren spelen.De toetsen worden aangegeven door de Follow Lights die je helpen de weg te vinden. 

Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial samples

De Yamaha Clavinova CVP-905 is voorzien van samples van de wereldberoemde Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial concertvleugels. Bösendorfer is een beroemde Weense pianofabrikant, opgericht in 1828, die eigendom is geworden van Yamaha. De Yamaha CFX wordt gekenmerkt door een heldere en expressieve klank, terwijl de Bösendorfer Imperial een meer charmante en warme klankkleur heeft. Alle 88 toetsen werden heel nauwkeurig gesampled waardoor de harmonieuze nuances van de instrumenten zeer goed tot hun recht komen.

Virtual Resonance Modelling (VRM)

Dankzij de baanbrekende Virtual Resonance Modelling technologie van Yamaha, wordt de klank en resonantie van een echte vleugel op een unieke manier nagebootst. Daarbij wordt rekening gehouden met alle interacties die plaats vinden binnen het instrument zoals het trillen van de snaren, de klankkast de zangbodem, geluiden van dempers en pedalen.

Binaural sampling – Realistische klankbeleving via hoofdtelefoon

Via de Binaural Sampling technologie van Yamaha wordt de klank van de piano gesampled met behulp van gespecialiseerde microfoons die op het oor van de pianist zijn aangebracht. Hierdoor worden alle nuances die door het menselijk oor worden onderscheiden, opgevangen. Dankzij deze technologie wordt er een driedimensionele klank geproduceerd, en lijkt het alsof de klank daadwerkelijk uit de pianokast komt, wanneer je met hoofdtelefoon speelt. De Binaural Sampling zorgt dus voor een optimale muzikale ervaring bij het gebruik van de hoofdtelefoon.

GrandTouch klavier met lineair gradueel gewogen toetsen

Dankzij het Grand Touch klavier met houten toetsen, kan je genieten van een zeer authentiek en realistisch speelgevoel. De witte en zwarte toetsen ziijn voorzien van synthetisch ivoor en ebbenhout en hebben hierdoor een sterk absorberend effect, waardoor de kans op fouten spelen ook lager zal zijn. Het klavier is voorzien van een escapement (let-off) mechanisme, zoals bij een echte akoestische piano. Het GrandTouch klavier heeft bovendien langere toetsen en geven de pianist meer hefboomeffect, voor een betere dynamische controle. Elke afzonderlijke toets van het klavier van de CVP-905 is lineair gradueel gewogen, waardoor het speelgevoel van een echte vleugelpiano verbazingwekkend goed wordt nagebootst.

Bluetooth Audio

De Yamaha Clavinova CVP-905 kan je draadloos verbinden met je smartphone of tablet via de Bluetooth Audio functie. Op die manier kan je zelf meespelen met je favoriete nummers, je pianovaardigheden verbeteren via online tutorials en de piano zelfs gebruiken als home entertainment audio systeem.

Smart Pianist app

De Smart Pianist app kan gratis gedownload worden voor gebruik op tablets en smartphones. De applicatie biedt een gebruiksvriendelijke, grafische interface en veel extra mogelijkheden voor een vlot gebruik van jouw Yamaha Clavinova.

Product video

Wij denken dat je dit ook interessant vindt

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩