Pagina

Yamaha piano close-up

Akoestische piano's & silent-piano's

Van Yamaha B1 tot de CFX: Yamaha heeft een erg breed aanbod van instrumenten in elke prijsklasse. Alle Yamaha’s zijn stabiele, duurzame instrumenten die waar voor hun geld bieden. Yamaha piano’s hebben over het algemeen een heldere, gedefinieerde klank. Yamaha piano's zijn bij uitstek populair bij pop-en jazzmuzikanten. Het drogere, heldere timbre past namelijk erg goed in een drukke, luide mix met andere (versterkte) instrumenten. De Yamaha B1, B2 en B3 bieden Yamaha-kwaliteit aan een instapprijs. bij de Yamaha P-reeks houdt het midden tussen betaalbaarheid en uitstekende klankkwaliteit. Koop je een piano voor het leven? dan is de Yamaha U en (YUS)-reeks interessant: deze piano's zijn niet kapot te krijgen, en zijn populair bij leerkrachten en andere professionals. Yamaha bouwt een populaire instapvleugel, de GB-1. De GC-reeks vertegenwoordigt een serieuze upgrade op vlak van respons en klankkwaliteit. En voor liefhebbers van kwaliteit en toon is er de geliefde Yamaha C-reeks. Met name de C3x en C5X zijn echte klassiekers die dankzij hun ongelofelijke prijs-kwaliteitsverhouding overal ter wereld in studio's en conservatoria te vinden zijn. Yamaha is een van de koplopers in de ontwikkeling van stil-akoestische piano's met hun zogenaamde "Silent"-systemen. De Silent SC2 en SH2 modules van Yamaha bieden een erg realistische en accurate piano-ervaring via de hoofdtelefoon. Bij Yamaha TransAccoustic piano's (TA2) kan je de digitale functies niet enkel op je hoofdtelefoon gebruiken, maar je kan de digitale klanken ook via de zangbodem laten versterken. Het samensmelten van digitaal en akoestisch is een feit!
digitale piano Yamaha

Digitale piano's

De digitale piano’s “Clavinova” van Yamaha zijn tegenwoordig een begrip. De CLP-reeks is een vaste waarde bij pianisten die op zoek zijn naar een degelijke digitale piano-beleving. In de P-125 en P-45-stagepiano's en de Arius-reeks, vinden klanten dan weer erg scherp geprijsde piano’s met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.  De CVP-reeks biedt dan weer ongekende creatieve mogelijkheden. Tegenwoordig kan je in bijna elke Yamaha digitale piano de CFX en Bösendorfer sample vinden. Om de hele user-experience te verbeteren heeft Yamaha de ‘Smart Pianist app’ en de ‘Digital Piano Controller’ ontwikkeld. Met deze apps kunnen de digitale piano gecustomized worden.

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩