Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 2.719,00

Met de introductie van hun nieuwe Celviano Grand Hybrid-reeks streeft Casio ernaar de akoestische pianobeleving naar een hoger niveau te tillen. De Celviano Grand Hybrid GP-310 biedt, net zoals zijn grote broer de GP-510, het Natural Grand Hammer Action-klavier en de AiR Grand klankbron, wat resulteert in een bijzonder reastische klank een speelvervaring. Het verschil ligt voornamelijk in de extra geluidsmogelijkheden, het aantal beschikbare klanken en de afwerking. Met een stijlvolle satijnzwarte of witte afwerking is de GP-310 een zeer betaalbaar instrument, perfect geschikt voor zowel beginners als gevorderde pianisten.

Algemene informatie

Hoogte
96.3 cm
Breedte
143.4 cm
Diepte
48.9 cm
Gewicht
78.5 kg

Technische specificaties

Naam klavier
Natural Grand Hammer Action
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Acryl/Phenol
Let off
Nee
Speakers
(30W x 2) + (20W x 2)
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Nee
Aantal klanken
26
Polyfonie
256
Display
LCD
Bluetooth audio
Nee
Bluetooth MIDI
Nee
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Ja
Aantal pedalen
3

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Hybride klavier met houten toetsen

Bij het kiezen van een digitale piano is het klaviergevoel een cruciale factor. Dit bepaalt immers hoe goed de piano de expressie en emotie van de speler kan overbrengen in de muziek. De GP-310 beschikt over het Natural Grand Hammer Action-klavier met kwalitatieve houten toetsen over de volledige lengte en hamers die op dezelfde manier bewegen als in een akoestische piano. Als je het deksel optilt, kun je de hamers in actie zien via een transparant paneel terwijl je speelt. Dankzij dit hybride klavier met hamers kan je genieten van meer soepelheid en een hogere repetitiesnelheid van de noten tijdens het spelen. Het klavier is vervaardigd van hoogwaardig Oostenrijks sparrenhout dat zorgvuldig werd geselecteerd. Het gebruik van acryl voor de witte toetsen en phenol voor de zwarte toetsen, zorgt voor een geruststellend en comfortabel gevoel. Het klavier, dat ontwikkeld werd met de gerenommeerde Duitse pianobouwer Bechstein, heeft een triple-sensor werking en kan worden aangepast aan de speelstijl van de pianist in vijf verschillende niveau’s. Dankzij al deze eigenschappen kan het Natural Grand Hammer Action klavier goed concurreren met hybride instrumenten in een hogere prijsklasse.

Klank en sampling

De GP-310 maakt gebruik van de Casio's nieuw ontwikkelde AiR Grand geluidsbron dat garant staat voor een natuurlijke sustain en expressiviteit bij het spelen. De multidimensionale morphing-technologie van Casio zorgt voor soepele, natuurlijke overgangen in geluidsvolume, afhankelijk van de kracht waarmee de toetsen worden aangeslagen. Zoals bij de betere digitale piano’s op de markt, kan je de klank volledig personaliseren door ingebouwde resonantie functies, gesimuleerde mechanische geluiden en de Key Off Simulator.

De GP-310 beschikt over 3 samples van gerenommeerde concertvleugels, de Berlin Grand, de Hamburg Grand en de Vienna Grand. Daarnaast zijn er nog eens 26 ingebouwde samples waaronder e-piano’s, klavecimbles, orgels, strijkers en nog veel meer. Je kan bovendien 2 klanken combineren of verdelen of de hoge en lage tonen van het klavier.

Grand Acoustic speaker systeem

De Casio GP-310 maakt gebruik van een Grand Acoustic speaker systeem waardoor de klankweergave de kracht en dynamiek van een vleugelpiano benadert. Het audiosysteem bestaat uit 6 krachtige speakers met een totaal van 100W, die zeer zorgvuldig gepositioneerd zijn. Het bovenblad van de piano heeft een verstelbaar deksel dat open kan gezet worden, voor een vollere klank, zoals bij een echte vleugelpiano.

Product video

Wij denken dat je dit ook interessant vindt

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩