Steinway & Sons - exclusieve dealer

Wil je een Steinway & Sons piano of vleugel kopen? Steinway & Sons is en blijft dé referentie voor concertpianisten over de hele wereld. Piano's Maene is sinds decennia exclusief importeur voor Nederland en België. Bij Piano's Maene kan je terecht voor het volledige aanbod van Steinway & Sons en haar dochtermerken. Ontdek de beste pianos ter wereld in onze Steinway Galleries in Gent & Alkmaar, of in onze andere showrooms. 

Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugels

Vanuit de ultieme wens om een innovatief en artistiek alternatief voor de hedendaagse vleugel te bouwen, creëerde Chris Maene de Straight Strung Grand Piano. De piano's combineren inzichten uit onze grote historische collectie met de hypermoderne pianobouw. Ondertussen is er een gamma met verschillende soorten en types instrumenten. Ontworpen, gebouwd en ontwikkeld in onze hoofdzetel in Ruiselede.

Atelier Chris Maene bouwt ook replica's van historische piano's die gebouwd worden op bestelling voor concertzalen en instituten over de hele wereld. 

Doutreligne Piano's en Vleugels

Onze eigen Doutreligne piano's zijn hoogkwalitatieve instrumenten met Europese onderdelen en DNA, en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uitstekende piano's voor pianisten van elk niveau!

♭♩