Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 4.555,00

De Nord Grand 2 maakt gebruik van het Kawai Responsive Hammer klavier, met geavanceerde 3-voudige sensoren en 'ivory touch'. In vergelijking met de andere Nord stage piano's beschikt dit instrument dus veel meer over het authentieke  speelgevoel van een akoestische piano. De Nord Grand 2 biedt alle eigenschappen van de Nord Piano 5, maar heeft het uitzicht van een traditionele home piano. Daarnaast beschikt de Nord Grand over maar liefst 2 GB intern geheugen en een sample geheugen van 1 GB.

Bij de Nord Grand 2 is de Nord Triple Pedal 2 inbegrepen. De Nord Wood stand is niet inbegrepen in de prijs.

Algemene informatie

Hoogte
17.4 cm
Breedte
128.6 cm
Diepte
39.6 cm
Gewicht
21.3 kg

Technische specificaties

Naam klavier
Kawai Responsive Hammer
Houten klavier
Nee
Toetsenbeleg
Ivory Touch
Let off
Nee
Speakers
0
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Nee
Aantal klanken
Max. 432
Polyfonie
120
Display
OLED
Bluetooth audio
Nee
Bluetooth MIDI
Nee
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Nee
MIDI in/out
Ja
Aantal pedalen
3

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Een vleugel ervaring

De Nord Grand 2 beschikt over een vernieuwd Kawai responsief hamerklavier dat is uitgerust met drie sensoren voor een nauwkeurige detectie van elke hamerbeweging. Met toegevoegde functionaliteiten zoals twee extra layers voor Piano en Synth, biedt de Nord Grand 2 ongekende flexibiliteit voor zowel live optredens als geluidscreatie.

Prestaties

De Nord Grand heeft speciale LED faders voor elke laag, evenals knoppen en toetsen voor alle essentiële functies die nodig zijn bij een live optreden. Functies zoals het creëren van Layers en Splits, het toevoegen van effecten of het transponeren van het instrument kunnen snel en gemakkelijk worden uitgevoerd.

De dubbele Piano en Synth engines kunnen worden gecombineerd in een layer of gesplitst over het keyboard. Elke laag heeft een eigen effectsectie.

De Nord Grand 2 heeft 7 Split Points die worden aangegeven met LED-lampjes en de Split Point Crossfades bieden vloeiende overgangen tussen twee splitzones. Kies uit 3 verschillende crossfade breedtes (Small, Large of Off) zoals aangegeven door verschillende LED kleuren.

Piano sectie

De Nord Grand 2 wordt geleverd met een uitgebreide collectie Grands, Uprights en Electric Pianos uit onze exclusieve Nord Piano Library, gecombineerd met nieuwe functies zoals Dynamic Compression en Unison.

De state-of-the-art samplingtechniek vangt de buitengewone nuances en het echte karakter van de broninstrumenten. De unieke 'Advanced String Resonance' en Dynamic Pedal Noise functies zorgen voor een verbluffend realisme en een onovertroffen expressiviteit.

Synth sectie

Twee onafhankelijke Sample Synths met een sterk uitgebreid geheugen en een grote verscheidenheid aan nieuwe en bijgewerkte geluiden, variërend van blazers, koperblazers, strijkers, bassen en gitaren tot klassieke analoge leads en bassen. Ook inbegrepen is een selectie samples uit de Symphobia en Swing bibliotheken van ProjectSAM.

De Sample Synth-sectie biedt twee volledig uitgeruste en onafhankelijke lagen en is uitgerust met intuïtieve regelaars voor attack, decay/release en dynamische snelheidsrespons. De instellingen Soft en Bright bieden een snelle manier om de toon van het geluid vorm te geven.

De Grand 2 Sample synth engine biedt verschillende nieuwe functies. Unison mengt op creatieve wijze verschillende sample-voices voor rijke, ensemble-achtige geluiden, "Tru-Vibrato" modelleert nauwkeurig de unieke vibrato-eigenschappen van een grote verscheidenheid aan blaas-, koper- en strijkinstrumenten en round robin maakt natuurlijk klinkende snelle herhalingen mogelijk. Vibrato wordt geregeld met een knop, pedaal of de vooraf ingestelde delay-instelling. De Sample Synth sectie heeft ook Mono en Legato modi met instelbare Glide rate.

Effect sectie

De Nord Grand 2 heeft een krachtige nieuwe Effectsectie per Layer. De uitgebreide reeks Effecten omvat gloednieuwe types Reverb, Delay, Amps en Modulation effecten.

Product video

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩