Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 1.999,00

Maak kennis met de Roland DP603: een nieuwe digitale piano die met zijn stijlvolle behuizing en minimalistische design perfect aansluit bij elke moderne woonruimte.De nieuwste SuperNATURAL Piano Modeling van Roland zorgt voor rijke, authentieke klanken en het PHA-50-klavier voorziet een expressieve speelstijl. De ingebouwde selectie oefenfeatures wordt verder versterkt door draadloze verbindingsmogelijkheden met een tablet of smartphone. Perfect voor het afspelen van audio of het linken met de nieuwste apps.

Algemene informatie

Hoogte
78.3 cm
Breedte
139.8 cm
Diepte
31.1 cm
Gewicht
45.9 kg

Technische specificaties

Naam klavier
PHA-50
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Ivory/ebony Feel
Let off
Ja
Speakers
30W x 2
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Ja
Aantal klanken
307
Polyfonie
Unlimited
Display
OLED
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Nee
App
Piano Partner 2
Aantal pedalen
3

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Wanneer je eindelijk de look van je interieur geperfectioneerd hebt, wil je die uiteraard niet verpesten met het aanzicht van een ouderwetse piano die er totaal niet bij past. Maak kennis met de Roland DP603: een nieuwe digitale piano die met zijn stijlvolle behuizing en minimalistische design perfect aansluit bij elke moderne woonruimte. De aantrekkingskracht van de DP603 is verre van oppervlakkig. De nieuwste SuperNATURAL Piano Modeling van Roland zorgt voor rijke, authentieke klanken en het PHA-50-klavier voorziet een expressieve speelstijl. De ingebouwde selectie oefenfeatures wordt verder versterkt door draadloze verbindingsmogelijkheden met een tablet of smartphone. Dat is handig voor het afspelen van audio of het linken met de nieuwste apps. De Roland DP603 voegt klassieke sounds met een modern design samen in één compleet instrument, op maat van de moderne pianist.

 • Dun en stijlvol ontworpen behuizing sluit naadloos aan bij moderne interieurs
 • Nieuwste SuperNATURAL Piano Modeling-technologie voor rijke, gedetailleerde pianoklanken
 • Authentieke vleugelpiano touch met het nieuwe PHA-50 Progressive Hammer Action-klavier met Escapement, dat de look en feel van hout combineert met de duurzaamheid van moderne materialen
 • Headphones 3D Ambience-technologie: voor een natuurlijke, realistische sound bij het oefenen met hoofdtelefoon
 • Bluetooth draadloze verbindingsmogelijkheden met smartphones en tablets, voor het gebruik van apps en het meespelen met audio via het ingebouwde pianospeakersysteem
 • Maak verbinding met een hele reeks opwindende apps zoals Piano Partner 2 van Roland, dat je op een leuke manier aanmoedigt om dagelijks te oefenen
 • Kies uit drie afwerkingen, zodat de piano perfect aansluit bij je interieur: Classic Polished Ebony, Elegant Polished White of Contemporary Black

Een Stijlvolle Piano als Aanvulling in een Modern Interieu

De Roland DP603 onderscheidt zich van andere modellen op de markt. Hij is dun en stijlvol, en het lineaire ontwerp van de behuizing houdt hoeken en versieringen tot een strikt minimum. Het geïntegreerde klavierdeksel verandert geopend in een elegante partituurhouder, en sluit nadien zachtjes en veilig. Ondanks zijn compacte diepte van 35 cm (13.5-inch) biedt de Roland DP603 dezelfde befaamde duurzaamheid waar de DP-serie al sinds 2003 om bekend staat.

Leef jezelf Uit met SuperNATURAL Piano Modeling en het Responsieve PHA-50-klavier

Bij de Roland DP603 smelten stijl en inhoud samen. De minimalistische looks van de piano worden gecombineerd met stevige ingebouwde technologieën, waardoor erop spelen een ware droombeleving is. Deze nieuwe digitale piano beschikt over dezelfde klankgenerator als de LX/HP-topmodellen van Roland. Je hoort tijdens het spelen meteen de grote voordelen van onze beroemde SuperNATURAL Piano Modeling. De rijke, dynamische response van een akoestisch instrument wordt feilloos gereproduceerd. Ook het nieuwe PHA-50-klavier zal geheid in de smaak vallen. De samenvoeging van hout en gesmolten materialen zorgt ervoor dat het klavier als traditioneel ivoor aanvoelt én speelt; maar dan zonder de daaraan verbonden nadelen, zoals onderhoudskosten.

Een Dynamisch Luidsprekersysteem Vult je Woning met Muziek

Het ingebouwde luidsprekersysteem van de Roland DP603 projecteert een warm, omhullend geluid; met controleerbaar volume zodat je zo luid of zo stil kunt spelen naargelang de locatie, het tijdstip of andere omstandigheden. Deze nieuwe piano gaat nog een stap verder en functioneert eveneens als een draadloos luidsprekersysteem. Je hebt dus niet langer een bijkomende hifi- of speakerset nodig in je interieur. De Roland DP603 maakt via Bluetooth draadloos verbinding met je smartphone of tablet, zodat je je favoriete songs via de interne luidsprekers van de piano kunt afspelen. Sterker nog: je kunt er zelf samen mee jammen!

Leer Sneller: met Ingebouwde Educatieve Tools en Draadloze Verbindingopties met Piano Apps

Piano leren spelen, is vaak een eenzame ervaring. Maar de Roland DP603 voorziet op dat vlak extra ondersteuning. Maar liefst 300 ingebouwde songs staan klaar om samen mee te musiceren. In geen tijd zul je vooruitgang boeken. Indien nodig, zorgt de ingebouwde metronoom ervoor dat je timing strakker wordt - en kun je zelf je pianospel evalueren met behulp van de recorder die mee aan boord zit. Afspeel/save-functies via usb verbreden je oefensessies, en zorgen ervoor dat je doelen bereikt. De Twin Piano-modus zorgt ervoor dat een leerkracht én een pianostudent naast mekaar gelijktijdig op het klavier kunnen spelen, binnen hetzelfde notenbereik. En vergeet ook zeker niet de krachtige leermethodes die aangereikt worden via apps: door via Bluetooth, MIDI of usb verbinding te maken met een iPad of Android-tablet. Een wereld vol populaire apss en online oefenvideo’s ligt binnen handbereik. Een geweldige eerste stap is bijvoorbeeld Piano Partner 2 van Roland: een app die de bladmuziek van de interne songs van de DP603 op het scherm van je tablet projecteert.

Product video

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

 • Maandag: gesloten
 • Dinsdag: 10u00 - 18u00
 • Woensdag: 10u00 - 18u00
 • Donderdag: 10u00 - 18u00
 • Vrijdag: 10u00 - 18u00
 • Zaterdag: 10u00 - 18u00
 • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩