Product staat in onze showroom in Ruiselede
Levering binnen 8 à 10 dagen
Dit artikel is bij ons op voorraad en kan dus snel geleverd worden. Akoestische piano's worden steeds gestemd en gepolierd voor levering. Digitale piano's en accessoires worden de volgende werkdag reeds verstuurd. Levering vindt meestal plaats binnen 2-4 werkdagen.

€ 85.000,00

Steinway & Sons, opgericht in New York 1853, is een waar icoon in de wereld van piano. Naar aanloop van de Philidelphia Centennial Exhibition in 1876 bouwden ze een schitterend pronkstuk, waar dit instrument een evenbeeld van is. Een andere vleugel uit datzelfde jaar maakt ook deel uit van de Chris Maene Collectie.

De vleugel is afgewerkt in rozenhout dat met de hand gepolitoerd werd. Opvallend is het prachtig snijwerk ter hoogte van de poten, het pedaalstuk en de pupiter. De restauratie werd uitgevoerd in ons atelier in Ruiselede, dat gespecialiseerd is in de bouw en restauratie van moderne vleugels, historische piano’s, pianoforte’s en klavecimbels. Deze restauratie gebeurt steeds met originele materialen en op authentieke wijze.

Het instrument heeft een unieke en karaktervolle klank. Dit in combinatie met de grandioze uitstraling maakt van de vleugel een eenmalige opportuniteit voor uw woonruimte of concertzaal.


Algemene informatie

Lengte
260 cm

Technische specificaties

Bouwjaar
1875
Serienummer
32014

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Product video

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩