Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 3.999,00

De Kawai DG-30 is een compacte en stijlvolle digitale vleugelpiano die uitstekend tot zijn recht komt elke leefruimte. Dankzij het Responsive Hammer III klavier en de samples van de Shigeru Kawai concertvleugel, ervaar je de aanslag en de klank van een echte akoesische vleugelpiano.

Algemene informatie

Hoogte
89 cm
Lengte
87 cm
Breedte
147.5 cm
Gewicht
80 kg

Technische specificaties

Naam klavier
Responsive Hammer III
Houten klavier
Nee
Toetsenbeleg
Ivory Touch
Let off
Ja
Speakers
20W x 2 (4 speakers)
Begeleidende ritmes
100
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Ja
Aantal klanken
355
Polyfonie
256
Display
OLED
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Ja
App
PianoRemote App
Aantal pedalen
3

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Vleugeldesign bij compact formaat

Een moderne digitale piano in een compact vleugeldesign - dat is het concept van de nieuwe DG-30. Dit instrument verbindt Kawai's authentieke digitale piano klavier en klanktechnologie met het traditionele design van een vleugel in elegant zwart hoogglans. Als een fraai meubelstuk versiert de DG-30 met zijn compacte afmetingen praktisch iedere ruimte. Door zijn vorm ontstaat de illusie van een vleugel zelfs op de kleinste plek.

Authentiek speelgevoel

Het Responsive Hammer III-mechaniek van de DG-30 digitale piano beschikt over verschillende eigenschappen van een vleugelmechaniek die absoluut noodzakelijk zijn voor het omzetten van een realistisch verloop van de bewegingen. Niet op de laatste plaats dankzij de precieze 3-sensor-technologie mag de musicus een zeer natuurlijk speelgevoel verwachten. Het gewicht van de toetsen is gegradueerd teneinde de zwaardere hamers in de bas en de lichtere hamers in de discant van een mechanische piano waar te nemen, terwijl structurele versterkingen in het mechaniek een hogere stabiliteit bij fortissimo- en staccato-passages garanderen. Bovendien beschikt de DG-30 digitale piano over „Ivory Touch“ toetsenoppervlakken van Kawai. Deze ondersteunen het spel door transpiratie van de vingers te absorberen. Bovendien is het klavier van de DG-30 met een drukpunt simulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spel zorgt.

Indrukwekkende klank

De prachtige klanken van de SK-EX en EX concertvleugels zijn het hart van het nieuwe model DG-30 van Kawai. Alle 88 toetsen van deze buitengewone instrumenten werden zorgvuldig opgenomen, precies geanalyseerd en worden bij het spelen op het instrument met een speciale procedure gereproduceerd. De individuele opname van iedere toets op deze wijze en de weergave ervan garanderen een excellente geluidsweergave met het karakter van de opgenomen concertvleugels. Het spelen van deze klanken op het klavier van de DG-30 is een unieke belevenis. De geïntegreerde galm ondersteunt de fraaie toon zeer levendig en realistisch.

Met de omvangrijke mogelijkheden van de Virtual Technician kunnen de klanken perfect worden aangepast. U kunt bijv. intonatie, snarenresonantie, demperresonantie, dempergeluid, hamergeluid en vele andere details afzonderlijk instellen. Ook met vele andere klanken zoals de Shigeru Kawai SK5 vleugel, Electric Grand, nieuwe E-piano’s, nieuw clavecimbel enz. heeft de DG30 een overtuigende werking.

Grand performance met luxe hoogglans

De attractieve kast van de DG-30 is van boven tot beneden in luxe zwart hoogglans met zilveren hardware voor een elegante moderne look gerealiseerd. Enerzijds minimalistisch, anderzijds traditioneel en steeds een blikvanger. 

Bij geopende klep openbaart de fraaie gepolijste houten zangbodem zich met de eveneens gepolijste binnenkanten.

Naast de vleugelfeeling is de DG-30 evenwel een verbazingwekkend compact instrument met een diepte van slechts 87 cm. Omdat hij weinig plaats nodig heeft, kan de DG-30 ook daar worden geplaatst waar een normale vleugel te groot zou zijn.    

Klep met 2 standen

De DG-30 beschikt over twee steunen, waarmee de klep met twee hoeken kan worden geopend. Daarmee kan zowel de klank als ook de visuele indruk worden aangepast.

Bij gebruik van de langere steun voor de klep wordt de klep in zijn maximale positie gezet. Daarbij ontwikkelt de klank zich perfect in de ruimte. Met de kortere steun wordt de klank zachter en ook iets donkerder. 

Brede, instelbare lessenaar

De hoek van de lessenaar kan – net als bij een concertvleugel – worden veranderd om deze aan de positie van de speler aan te passen. Desgewenst kan men de lessenaar ook helemaal horizontaal leggen.

USB to device functionaliteit met MP3/WAV opname en weergave

U kunt bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB-stick opslaan of van een geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteit maakt het opslaan mogelijk van registratieplaatsen en songs (die in het interne geheugen van de DG-30 werden opgeslagen) op een extern geheugenmedium of van het direct afspelen met het instrument van daarop opgeslagen MIDI-files zonder extra hardware nodig te hebben. Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingskunstenaars in het MP3- of WAV-Format is mogelijk. U kunt ook uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld per e-mail aan uw vrienden sturen, de songs op een smartphone of een pc beluisteren of op uw pc op een cd branden.

Het model DG-30 is ook met een USB to host aansluiting uitgerust, die u de mogelijkheid geeft om MIDI gegevens met een aangesloten computer uit te wisselen. Bovendien beschikt de DG-30 digitale piano over een reeks standaard aansluitingen zoals bijv. MIDI aansluitingen en Line-Level uitgangen voor het aansluiten aan externe versterkers om grote ruimtes of kerken met geluid te vullen.

SHS hoofdtelefoonsysteem

Spatial Headphone Sound (SHS) is een speciaal kenmerk van de faciliteiten van de nieuwe DG-30, dat de geluidsweergave van de akoestische pianoklank via koptelefoon meer ruimtelijke diepte verleent en bovendien de belevenis van het luisteren over een groter tijdsbestek verbetert.

Bluetooth Audio/MIDI

Naast de USB-to-host aansluiting en de MIDI aansluitingen is de DG-30 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw DG-30 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Of benut toch eenvoudig de Bluetooth Audio interface. Verbind gewoon uw smartphone met de DG-30 en geniet van al uw muziek direct via het luidsprekersysteem van de CN-39. Dit is vooral aan te bevelen bij het Play-Along.

Grand Feel pedaalsysteem

De DG-30 is met het Grand Feel pedaalsysteem uitgerust. Bij dit door Kawai ontwikkelde systeem komt de weerstand bij het gebruik van de drie pedalen (sustain, soft en sostenuto) overeen met het speelgevoel van de pedalen van een Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Ook met de correcte plaatsing van de pedalen werd rekening gehouden.

Product videos

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩