Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 16.326,00

Met het Kawai AURES2 systeem is het mogelijk om gewoon akoestisch te spelen, maar ook digitaal met en zonder hoofdtelefoon! De Kawai AURES2 technologie combineert de traditionele akoestische piano met een geavanceerd klankbord luidsprekersysteem. Als pianist kan je genieten van meerdere klanken, bluetooth connectiviteit en een regelbaar volumeniveau. Met behulp van de PianoRemote app kan je het AURES2-systeem heel eenvoudig besturen via smartphone of tablet.

Algemene informatie

Hoogte
134 cm
Breedte
153 cm
Diepte
65 cm
Gewicht
280 kg

Technische specificaties

Witte toetsen
Neotex
Zwarte toetsen
Neotex
Hamerkoppen
Mahoniehout met onderbevilting
Mechaniek
Millennium III (ABS Carbon)
Zangbodem
Massief sparrenhout
Duplex scaling
Ja
Agraffen
1-51 key
Sostenuto pedaal
Ja
Sensoren aan hamers
Ja
Sensoren onder klavier
Ja
Aantal klanken
100
Polyfonie
256
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Nee
MIDI in/out
Ja
App
PianoRemote app

Nuttige documenten

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Analoge technologie, digitale wereld

De AURES 2 hybride instrumenten combineren het artisanale karakter van de akoestische piano van Kawai met geavanceerde digitale pianotechnologieën. Elke piano beschikt over alle akoestische eigenschappen van Kawai, zoals het Millennium III mechaniek. Uitgerust met geavanceerde digitale en geluidstechnologie, zijn de AURES 2 instrumenten ook premium digitale piano's die in stilte kunnen worden bespeeld met een hoofdtelefoon of via de akoestische klankkast. Pianisten kunnen nieuwe stukken in stilte oefenen met behulp van een verscheidenheid aan kwalitatieve klanken, de ingebouwde metronoom gebruiken en vervolgens hun prestaties opnemen, of meespelen met nummers van een Bluetooth-verbonden tablet of smartphone. In de AURES2 instrumenten zijn de nieuwste digitale vernieuwingen van Kawai uit de Concert Artist en Novus reeksen geïntegreerd. Bij het spelen via een hoofdtelefoon kunnen pianisten genieten van de prachtige klank van de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel, die met behulp van de geavanceerde SK-EX Rendering Sound Engine op verbluffende wijze wordt weergegeven.

Geïntegreerd hamer-sensorsysteem.

De precieze hamerbewegingen van de AURES 2 piano's worden met het Integrated Hammer Sensing System (IHSS) van Kawai gemeten. Dit systeem maakt gebruik van contactloze optische sensoren met hoge resolutie en biedt een grotere nauwkeurigheid dan conventionele sensor systemen die op de pianotoetsen zijn gebaseerd. Dit geavanceerde systeem reproduceert de mechanische bewegingen van staande piano's en vleugels zeer nauwkeurig, zodat de krachtige digitale pianoklank van het instrument de volledige dynamiek op een natuurlijke manier tot uitdrukking kan brengen.

Rijke klankkeuze

Naast de warme akoestische pianoklanken bieden de AURES2 piano's een ruime selectie van extra instrumenten, variërend van elektrische piano’s en kerkorgels tot strijkers, menselijke koren en synthesizerpads, die musici inspireren om meer variatie in hun uitvoeringen aan te brengen.

Soundboard Speaker System

De AURES 2 instrumenten zijn ook uitgerust met de nieuwste versie van van het Kawai Soundboard Speaker System. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van vier hoogwaardige transducers die strategisch op de massief sparrenhouten zangbodem van de staande piano of vleugel zijn geplaatst. Deze transducers kanaliseren het digitaal gegenereerde geluid van het AURES 2-instrument door de grote houten zangbodem, wat resulteert in een akoestische klank die realistischer is dan geproduceerd door traditionele luidsprekers.

Bluetooth-connectiviteit

De AURES 2 piano's beschikken over standaard USB- en MIDI-aansluitingen voor aansluiting op computers of andere instrumenten, evenals Bluetooth MIDI- en audiotechnologie die draadloze communicatie met ondersteunde smart devices mogelijk maakt. Eenmaal gekoppeld aan een telefoon, tablet of laptop, kunnen AURES 2 eigenaren genieten van een breed scala aan piano apps die hun muzikale ervaringen verbeteren, of audio streamen op hun instrument.

PianoRemote bedieningsapp

De digitale functies van de AURES2 piano's worden uitsluitend via de Kawai PianoRemote app bediend, die zowel voor iOS- als Android-toestellen beschikbaar is. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt een groot aantal functies, zoals klankkeuze en -aanpassing via de Virtual Technician functie, het opnemen en afspelen van uitvoeringen met geïntegreerde metronoom en een ingebouwde pianomuziekbibliotheek bestaande uit honderden klassieke stukken.

Uitstekende geluidskwaliteit voor de hoofdtelefoon

De Spatial Headphone Sound (SHS) technologie van de AURES 2 piano's verbetert de diepte en het realisme van de digitale pianoklank van het instrument bij het spelen via hoofdtelefoon. De pianist kan kiezen uit drie verschillende akoestische presets die de ruimtelijke positionering van het geluid aanpassen, en ook helpen om auditieve vermoeidheid te verminderen bij het langdurig spelen via hoofdtelefoon. Het is ook mogelijk om het type aangesloten hoofdtelefoon te specificeren (Open, Semi-open, Gesloten, In-Ear, Canal, etc.) om een optimale luisterervaring te garanderen.

GP Touch Muting-systeem (alleen vleugelpiano's)

De nieuwste AURES 2 vleugelinstrumenten maken gebruik van het gloednieuwe GP Touch Muting System van Kawai. Deze technologie beschikt over een aanzienlijk verbeterde hamerstop railsysteem dat in staat is om de hamerbeweging van het mechaniek nauwkeurig te stoppen onmiddellijk voordat de snaren worden aangeslagen, zonder de noodzaak om speciale aanpassingen aan de let-off positie of timing te maken. Dit unieke ontwerp stelt pianisten in staat om AURES2 vleugels te bespelen met precies dezelfde vloeiendheid als hun akoestische tegenhangers in zowel normale als gedempte speelmodi, terwijl ze ook kunnen genieten van een breed scala aan handige en inspirerende digitale functies.

Product video

Wij denken dat je dit ook interessant vindt

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩