1 à 2 weken
Dit artikel is beschikbaar binnen 1 à 2 weken. Zodra beschikbaar in het magazijn, wordt de piano direct geleverd.

Dit product is leverbaar binnen 2 à 3 weken

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 13.400,00

De Yamaha Clavinova CSP-295GP is een premium digitale vleugelpiano met een modern en stijlvol design. Het is een erg leuk instrument voor wie op een intuïtieve en interactieve manier piano wil spelen. Door connectie te maken met een tablet krijg je via de Smart Pianist app toegang tot een grote database van instrumentale klanken, stijlbegeleidingen en honderden nummers die je spelenderwijs snel onder de knie krijgt! De Yamaha Clavinova CSP-295GP is uitgerust met de 'Stream Lights' technologie waarbij lampjes je aantonen welke noten u dient te spelen. Deze digitale piano beschikt over het GrandTouch klavier met langere, houten toetsen en een premium klankversterking. Dit maakt de CSP-295GP ook een geliefde keuze bij gevorderde pianisten. 

Algemene informatie

Hoogte
93 cm
Breedte
143 cm
Diepte
123 cm
Gewicht
133 kg

Technische specificaties

Naam klavier
GrandTouch
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Synthetic Ivory/Ebony
Let off
Ja
Speakers
(50W + 50W+ 40W) × 2
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
525
General MIDI
Ja
Aantal klanken
872
Polyfonie
256
Display
iPad
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Ja
App
Smart Pianist
Aantal pedalen
3

Nuttige documenten

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Smart technologie gecombineerd in 1 piano

De CSP-295GP maakt deel uit van de nieuwe Yamaha Clavinova CSP-200 reeks van Yamaha. Deze digitale piano beschikt over een breed scala aan klanken en begeleidende styles. Bovendien biedt de CSP-295GP een uitgebreide database van meer dan 400 interne songs. Speel op jouw favoriete muziek en pas de toonhoogte of het tempo aan uw speelbehoeften aan, of demp zelfs de leadstem. De Smart Pianist app analyseert jouw favoriete muziek en genereert de begeleidende partituur om mee te spelen. De toetsen worden aangegeven door de Stream Lights die u helpen de weg te vinden.

Houdt van zingen? De Clavinova CSP-serie beschikt ook over een microfoon aansluiting en Vocal Harmony, waarmee je jouw favoriete songs en muziekstukken kunt meezingen.

Smart Pianist app

De Smart Pianist app kan gratis gedownload worden op jouw tablet en smartphone en biedt toegang tot alle functies van de Clavinova CSP-reeks. De applicatie biedt een gebruiksvriendelijke, grafische interface en garandeert een vlot gebruik van uw Yamaha Clavinova.

GrandTouch klavier met lineair gradueel gewogen toetsen

Dankzij het Grand Touch klavier met houten toetsen, kan je genieten van een zeer authentiek en realistisch speelgevoel. De witte en zwarte toetsen ziijn voorzien van synthetisch ivoor en ebbenhout en hebben hierdoor een sterk absorberend effect, waardoor de kans op fouten spelen ook lager zal zijn. Het klavier is voorzien van een escapement (let-off) mechanisme, zoals bij een echte akoestische piano. Het GrandTouch klavier heeft bovendien langere toetsen en geven de pianist meer hefboomeffect, voor een betere dynamische controle. Elke afzonderlijke toets van het klavier van de CSP-295GP is lineair gradueel gewogen, waardoor het speelgevoel van een echte vleugelpiano verbazingwekkend goed wordt nagebootst. De CSP-295GP beschikt ook over toetscontragewichten (niet beschikbaar in de lagere modellen), waardoor de toetsen sneller naar hun positie terugkeren. Dit zorgt voor een betere controle en bespeelbaarheid, o.a. bij het spelen van een pianissimo met een lichte aanslag.

GrandTouch demperpedaal met vleugelrespons

De CSP-295GP beschikt over een demperpedaal dat voortdurend de indrukdiepte detecteert en waarmee halfpedaalfunctie mogelijk is. Het demperpedaal met vleugelrespons biedt de weerstandscurve van een vleugel: licht in het begin en zwaarder naarmate het pedaal verder wordt ingetrapt. Hierdoor kan je dezelfde nuances in het pianospel leggen als bij een echte vleugelpiano.

Binaural sampling – Realistische klankbeleving via hoofdtelefoon

Via de Binaural Sampling technologie van Yamaha wordt de klank van de piano gesampled met behulp van gespecialiseerde microfoons die op het oor van de pianist zijn aangebracht. Hierdoor worden alle nuances die door het menselijk oor worden onderscheiden, opgevangen. Dankzij deze technologie wordt er een driedimensionele klank geproduceerd, en lijkt het alsof de klank daadwerkelijk uit de pianokast komt, wanneer je met hoofdtelefoon speelt. De Binaural Sampling zorgt dus voor een optimale muzikale ervaring bij het gebruik van de hoofdtelefoon.

Virtual Resonance Modelling (VRM)

Dankzij de baanbrekende Virtual Resonance Modelling technologie van Yamaha, wordt de klank en resonantie van een echte vleugel op een unieke manier nagebootst. Daarbij wordt rekening gehouden met alle interacties die plaats vinden binnen het instrument zoals het trillen van de snaren, de klankkast de zangbodem, geluiden van dempers en pedalen.

Grand Expression Modelling

Dankzij deze technologie, wordt de impact van de speeltechniek van de pianist op de klankweergave nagebootst. Net zoals bij een akoestische piano, zorgt de intensiteit en de snelheid van de aanslag zorgen voor een grenzeloze klankvariatie waardoor een extra dimensie wordt toegevoegd aan de muzikale beleving.

Bluetooth Audio en MIDI

Gebruik muziekapps op jouw Bluetooth-apparaat om nummers af te spelen via de speakers van de Clavinova, of speel zelfs mee. Je kan zelfs draadloos verbinding maken met het instrument met behulp van Yamaha's Smart Pianist-app.

Product video

Wij denken dat je dit ook interessant vindt

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve in SEPTEMBER) 
Image

♭♩